Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Test nga Sociologjia


Test nga Sociologjia

Cilat jane karakteristikat e vlerave ne pune
Çka eshte perceptimi selektiv
Çfare jane qendrimet
Si mund te rrisim vetefikasitetin ne organizate
Çka eshte kushtezimi operant
Çfare eshte perceptimi
Çka është Judaizmi
Çka është morali
Çka është intervista
Çka janë partitë politike
Çka është edukata
Çka janë vlerat shoqerore
Çka është nacionalizmi klasik
Çka është sociodrama
Çka është metoda komparative
Çka është krishterimi
Çka është etnija
Çka është metoda statistikore ne sociologji
Çka është nacionalizmi nënkulturor
Çfare eshte personaliteti
Çka është familja nukleare
Çka është totemizmi dhe animizmi
Çka është kultura
Çfare është familja
Cilat janë Sociologjite e veqanta
Çka është metoda historike në Sociologji
Çka është eksperimenti në Sociologji
Çka është shoqeria
Çfare eshte vetefikasiteti
Çka është religjioni
Çka eshte ligji i efektit
Çka janë rendet
Cilat jane dallimet midis 2 kushtezimeve
Cilat janë besimet monoteiste
Çka eshte Efekti “Halo”
Cilat janë funksionet e qendrimeve sipas Katz
Çka eshte teoria e atribuimit
Çka janë doket
Çka është psikodrama
Çka është kasta
Cilat janë metodat e sociologjisë
Çka është kombi
Cilat janë llojet e martesave
Çka është argëtimi dhe koha e lirë
Çka është familja patriarkale
Cka eshte meta-analiza
Çka është shmangia


teste nga sociologjia,sociologji pytje dhe pergjigje,teste online nga sociologjia,teste per sociologji
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat