Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Poezia satirike

Çka është poezia satirike ?

Çka është poezia satirike ? Poezia satirike kritikon dhe përqesh të metat e një njeriu ose të mbarë shoqërisë. Vjershëtari sulmon këto të meta, sepse janë të dëmshme për shoqërinë.  Satirën e shoqëron kurdoherë humori.  Satira mund të jetë : personale dhe shoqërore.   Poezi satirike kanë shkruar : H.Z.Kamberi, Ali Asllani Çajupi, Filip Shiroka, Fan S. Noli, etj. cka eshte poezia satirike, cfare eshte poezia satirike, poezi satirike, qka eshte poezia satirike, qka eshte poezi satirike, qfare eshte poezi satirike, ceshte poezia satirike, c'eshte poezia satirike, cfare eshte poezi satirike, cfare eshte satira, poezi satirike shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more