Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vjersha per mesuesen

Mësueses sime - poezi nga Deliza Demiri

Siç i kam përherë Diellin edhe hënën Ashtu i kam në jetë Mësuesen edhe nënën Dashuri dhe respekt U fali për jetë Të mos harrohen kurrë Që më sollën në jetë.... vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,mesuesen,mesuesja,mesuese,mesuesja poezi,poezi per mesuesen,mesuesin,mesuesja vjershe

Vjersha për mësuesen dhe mësuesin

Vjersha për mësuesen dhe mësuesin Klikoni mbi titullin e poezisë Vjersha për 7 marsin Mësueses sime - poezi nga Deliza Demiri Mësuesja ime Mësuesja - vjershë nga Adelina Mamaqi Mësuese vjershë nga Luan Qafëzezi Mësuese - vjershë nga Hygertë Jupa  Për ty mësuese Mësueses time të parë vjersha per mesuesen,vjersha per msusen,poezi per mesuesen,mesuesja poezi vjersha shqip,vjersha per mesuesen,vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,mesuesen,mesuesja,vjersha per mesuesen,mesuese

Mësuese - vjershë nga Hygertë Jupa

Mësuese vjershë nga Hygertë Jupa Mësuese të kam Dhe të kam në zemër Gjithnjë do të thërras Vetëm me këtë emër Mësuese, ti jetës sime I dhe dritën e gëzimin E unë të jap ty Respektin e falenderimin vjershe per mesuese, vjersha me msusen, vjersha per mesuesen, vargje per mesuesen, vargje per msuse, mesuesja vargje, vjersha mesuesja, vjersha msusja,poezi per mesuesen,mesuesja,poezi per msusen,mesuesja poezi,vjersha nga Hygerte Jupa,vjersha shqip

Mësueses time të parë -vjershë për mësuesen

Këto vargje të thjeshta që tani lexoj Mësueses time të dashur sot po ja kushtoj Një puthje të ëmbël me shumë falenderim Ty mësuese ti dërgoj në emrin tim. Të jam mirënjohëse, të falenderoj Se çdo gjë që di, nga ty e mësoj. Në çdo gjë që lexoj në çdo gjë që shkruaj Je ti gjithmonë mesuesja ime e paharruar. Edhe kur të rritem kurrë s’do të harroj Me shumë mirënjohje ty do të kujtoj Shumë mësues do më mësojnë për vite me radhë Po ti do mbetesh gjithmonë – mesuesja ime e parë.

Për ty mësuese - vjershë për mësuese

Unë sot për ty mësuese më pëlqen të shkruaj shumë vargje të bukura për t'i recituar . Erdha në klasë të parë shumë i emocionuar as dhe emrin tim nuk dija të shkruaja. Tani jam i gëzuar , sepse di të lexoj dhe me ndihmën tënde shumë gjëra po mësoj . vjersha per mesuesen,mesuese vjersha,vjersha per mesuesen,mesuesja vjersha

Mësuesja - vjershë nga Adelina Mamaqi

 Mësuesja - vjershë nga Adelina Mamaqi Nëse doni akoma vjersha për mësuesen kliko mbi Vjersha për mësuesen   Dhe sot ia dëgjoj zërin e ëmbël, Dhe sot ia vështroj sytë zjarr. E desha, o miq, me gjithë zemër, Mësuesen e klasës së parë. Ajo më mësoi si të shkruaj Dy emrat: Atdhe e Nënë, Këshillat, qortimet e saj, Ç’mbresa n’shpirt m’kanë lënë! Një tufë me vjollca e lila Gjithmonë ia vë mbi varr, N’zemër me zgjohet dëshira Ta kem at’ pranë Si më parë. Ajo zë e flet sërish me mua Ashtu si kur isha fëmijë! Në gjirin e kohës së shkuar Kthehem me mall përsëri. Dhe dorën që dridhej nga pak Ndër flokë sërish e ndiej, Endërrimet e mia miturake Në sytë e saj prapë i gjej. Ah, ç’gaz kur dëgjoj zën’ e ëmbël, Këshillat e saj kur kujtoj! E desha, o miq, me gjithë zemër Dhe s’mundem askurr’ ta harroj.  Postime të ngjashme: Adelina Mamaqi- Biografia dhe Veprat Milingona -vjershë nga Adelina Mamaqi Çerdhen do ta ruaj - vjershë nga Adelina Mamaqi  

Mësuese vjershë nga Luan Qafëzezi

Mësuese vjershë nga Luan Qafëzezi Nëse doni akoma vjersha për mësuesen kliko mbi Vjersha për mësuesen Për ne u shkrive Ti or e çast, Kur ne mësonim Ti ndjeje gas. Kur zemëroheshim Shoku me shok, Ti dora-dore Na merrje tok, Shembuj të urtësh Ne na tregoje, Pastaj na puthje Na përqafoje. Dhe kur gabonim Sërishmi ti, Na këshilloje Me urtësi, Ashtu si nëna Fëmijn’esaj, Dhe ne kokulur Bëheshim vaj. Kështu veproje Ti gjithmonë, E ne të donim Si nënën tonë; Ajo na lindi E na dha gji, Ti na dhe dritë E dituri. Nëse doni akoma vjersha për mësuesen kliko mbi Vjersha për mësuesen Postime të ngjashme: Mësuesja - vjershë nga Adelina Mamaqi Mësuese - vjershë nga Hygertë Jupa Nëse doni akoma vjersha atëhere kliko mbi Vjersha vjershe per mesuese, vjersha me msusen, vjersha per mesuesen, vargje per mesuesen, vargje per msuse, mesuesja vargje, vjersha mesuesja, vjersha msusja,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more