Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Aeroplani. Show all posts
Showing posts with label Aeroplani. Show all posts

Pse aeroplani fluturon ?

Pse aeroplani fluturon ? 

Lëvizja e ajrit mbi krahë shkakton paraqitjen e forcës e cila ngrit lartë aeroplanin dhe e bën të fluturojë.
Pse aeroplani fluturon ? 

Lëvizja e ajrit mbi krahë shkakton paraqitjen e forcës e cila ngrit lartë aeroplanin dhe e bën të fluturojë.

Namazi

Syzat