Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Arshi. Show all posts
Showing posts with label Arshi. Show all posts

Shikimi i arshit në ëndërr(Komentimi i ëndrrave)

Shikimi i arshit në ëndërr(Komentimi i ëndrrave)

Komentimi i Arshit bëhet në pesë forma: presidencë, ngritje, shkallë, krenari dhe post. Nëse njeriu e zgjat të shikuarit e Arshit duke mos u lodhur, ai do të qëndrojë gjatë në postin e tij.

arshit, qka eshte arshi, shikimi i arshit ne enderr, endrrat, komentimi i endrrave,vlerat e endrrave, endrrat dhe komentimi i tyre,
Shikimi i arshit në ëndërr(Komentimi i ëndrrave)

Komentimi i Arshit bëhet në pesë forma: presidencë, ngritje, shkallë, krenari dhe post. Nëse njeriu e zgjat të shikuarit e Arshit duke mos u lodhur, ai do të qëndrojë gjatë në postin e tij.

arshit, qka eshte arshi, shikimi i arshit ne enderr, endrrat, komentimi i endrrave,vlerat e endrrave, endrrat dhe komentimi i tyre,

Namazi

Syzat