Skip to main content

Posts

Showing posts with the label E-Biznesi

Çka është E-Biznesi?

Çka është E-Biznesi? E-Biznesi është përdorimi i teknologjisë së internetit për realizimin dhe fuqizimin e proceseve afariste,tregëtinë dhe bashkëpunimin elektronik ndërmjet organizatave, bashkëpunimin brenda organizatës dhe puna me shfrytëzuesit e shërbimeve. ceshte e biznesi,cfare eshte e biznesi, cka eshte e biznesi, e biznesi shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more