Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Ese për nënën

Ese - Dashuria ndaj nënës

Nënë është një fjalë që ka një tingull shumë të ëmbël,ku çdo fëmijë qysh në belbëzimin e tyre të parë mësojnë fjalën nënë. Nëna për çdo fëmijë është shumë e rëndësishme dhe i kushton një respekt të veçant. Shih edhe: Ese të ndryshme shqip Dashuria më e madhe që ekziston në botë,është dashuria ndaj nënës . Nëna na solli në jetë,na mësoi,edukoi në mënyrën më të mirë dhe ne duhet t'a duam nënën më shumë se çdo qenie tjetër. Dhe për çdo nënë fëmijët e tyre janë çdo gjë në botë. Nëna mundohen me mish e shpirt që t'ia ofron të gjitha kushtet e nevojshme për jetë,mësim dhe edukim fëmijëve të tyre.  Ese - Dashuria ndaj nënës,nje ese ku pershkruhet dashuria ndaj nenes apo Nena si qenia me e dashur ne bote,ese per nenen,nena ese shqip,ese per  dashurine ndaj nenes,dashuria e nenes ese shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more