Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Pedagogjia

Çka është Pedagogjia ?

Pedagogjia është shkencë e cila merret me parimet dhe metodat, sipas të të cilave zhvillohet procesi edukativ-arsimor, përkatësisht është shkencë që merret me edukimin dhe arsimimin në planin më të gjerë (në institucionet arsimore, sportive etj.), si dhe me modat që përdoren për këtë qëllim. Pedagogjia bashkëkohore. Pedagogjia shkollore. Padagogjia sportive. Lëndë mësimore, përkatësisht libër, tekst që jep njohuritë e përgjithshme apo të veçanta nga pedagogjia, që jep njohuri për metodat dhe parimet e punës pedagogjike. Nga fjala pedagogji rrjedh emri pedagog/e - njeriu që merret me punë pedagogjike, apo me edukimin dher arsimimin e fëmijëve dhe të rinjve dhe mbiemri pedagogjik/e, që lidhet me pedagogjinë apo me pedagogun. qka eshte Pedagogjia,cka eshte Pedagogjia,ceshte Pedagogjia,cfare eshte Pedagogjia,qka jane Pedagogjite,ceshte Pedagogjia,qka jane Pedagogjite,qka studion Pedagogjia,me qka merret Pedagogjia,me cka merret Pedagogjia,perkufizimi,definicioni

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more