Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Religjioni

Çka është religjioni ?

Çka është religjioni ? Religjioni është një ndër format më të vjetra të vetëdijes shoqërore, por gjer më sot forma më e përhapur e vetëdijes shoqërore.  Ai si formë e vetëdijes shoqërore përfshinë superstrukturën paraklasore dhe është një ndër elementet bazike të kulturës së shoqërive të hershme, dhe po ashtu si dukuri shoqërore vazhdon edhe sot në çdo popull. Religjioni është sistem idesh të përcjella me ndjenja të caktuara, që shpjegon esencën e botës dhe pozitën e njeriut në mënyrë me anën e fakteve në të cilat mund të besohet.  cfare eshte religjioni, cka eshte religjioni, cka eshte religjion, cfare eshte religjion, religjioni shqip, religjioni definicion, definicioni mbi religjionin, religjioni kuptimi, qka quajme religjion, cka quajm religjion, 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more