Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Terapia fizikale

Cili është qëllimi i terapisë fizikale ?

Cili është qëllimi i terapisë fizikale ? Qëllimi i terapisë fizikale është ruajtja ose rikthimi i funksioneve të organeve dhe sistemeve të ndryshme e sidomos sistemit lokomotor. qka eshte qellimi i terapise fizikale,kush eshte qellimi i terapise fizikale,terapia fizikale shqip

Çka është terapia fizikale ?

Çka është terapia fizikale ? Terapia fizikale paraqet pjesë të mjekësisë fizikale e cila merret me aplikimin e faktorëve fizikal me qëllim të shërimit,metafilaksës(pengimin e keqësimin dhe recidivit të sëmundjes) dhe rehabilitimit mjekësor. qka eshte terapia fizikale,terapi fizikale,terapite fizikale,fizioterapia

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more