Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Receptoret e dhembjes

Çka janë receptorët ?

Receptorët janë organe të specializuara për pranimin e ngacmimeve.  Receptorët paraqesin mbaresa nervore, qeliza e nervave të cilat pranojnë ngacmime dhe reagojnë ndaj tyre.  Ekzistojnë receptor : të dhembjes, visceral, traktil/shtypjes, termik etj.  Fiziologjia, fiziologjia e njeriut,fiziologji te dhena,pytje, pergjigje, fiziologjia mjekesore test,teste, fiziologji,mjekesore, Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,receptori,receptoret,receptor

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more