Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Koma. Show all posts
Showing posts with label Koma. Show all posts

Çka është koma ?


Çka është koma ?

Koma është gjendje e humbjes së plotë të vetëdijes dhe shuarjes së jetës psiqike, nuk reagon në kurfar ngacmimi.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,koma,kome,komat,kome 

Çka është koma ?

Koma është gjendje e humbjes së plotë të vetëdijes dhe shuarjes së jetës psiqike, nuk reagon në kurfar ngacmimi.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,koma,kome,komat,kome 

Cilat janë shkaktarët e komës ?

Cilat janë shkaktarët e komës ?

Shkaktarët e komës janë:lezioni primar cerebral, sekondar nga një sëmundje sistemike, indukuar nga barërat.

koma,cilat jane shkaktaret e Komes,koma shqip,koma dhe shkaktaret e saj, koma shqip,nga kush perbehet koma, koma shqip,etiologjia,nga kush shkaktohet koma
Cilat janë shkaktarët e komës ?

Shkaktarët e komës janë:lezioni primar cerebral, sekondar nga një sëmundje sistemike, indukuar nga barërat.

koma,cilat jane shkaktaret e Komes,koma shqip,koma dhe shkaktaret e saj, koma shqip,nga kush perbehet koma, koma shqip,etiologjia,nga kush shkaktohet koma

Namazi

Syzat