Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Glomerulonefriti. Show all posts
Showing posts with label Glomerulonefriti. Show all posts

Cilat janë llojet e glomerulonefritit ?


Cilat janë llojet e glomerulonefritit ?

Llojet e glomerulonefritit janë:glomerulonefriti akut proliferativ difuz,glomerulonefriti rapid progresiv,glomerulonefriti membranoz,glomerulonefriti membranoproliferativ dhe glomerulonefriti kronik.


kush jane llojet e glomerulonefritit,glomerulonefriti tipet,llojet,

Cilat janë llojet e glomerulonefritit ?

Llojet e glomerulonefritit janë:glomerulonefriti akut proliferativ difuz,glomerulonefriti rapid progresiv,glomerulonefriti membranoz,glomerulonefriti membranoproliferativ dhe glomerulonefriti kronik.


kush jane llojet e glomerulonefritit,glomerulonefriti tipet,llojet,

Namazi

Syzat