Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Efikasiteti diagnostik. Show all posts
Showing posts with label Efikasiteti diagnostik. Show all posts

Çka është efikasiteti diagnostik ?

Çka është efikasiteti diagnostik ?

Efikasiteti diagnostik është raporti midis numrit të diagnostikimeve të drejta dhe shpeshtësisë së aplikimit të procedurave. 

qka eshte efikasiteti diagnostik ,Cka eshte efikasiteti diagnostik ,ceshte efikasiteti diagnostik,cfare eshte efikasiteti diagnostik ,qeshte efikasiteti diagnostik,definicioni efikasiteti diagnostik, perkufizimi efikasiteti diagnostik,shpjegimi efikasiteti diagnostik,qka kuptojm me efikasitet diagnostik, qka nenkuptojm me efikasitet diagnostik,nenkuptimi,kuptimi i fjales efikasiteti diagnostik
Çka është efikasiteti diagnostik ?

Efikasiteti diagnostik është raporti midis numrit të diagnostikimeve të drejta dhe shpeshtësisë së aplikimit të procedurave. 

qka eshte efikasiteti diagnostik ,Cka eshte efikasiteti diagnostik ,ceshte efikasiteti diagnostik,cfare eshte efikasiteti diagnostik ,qeshte efikasiteti diagnostik,definicioni efikasiteti diagnostik, perkufizimi efikasiteti diagnostik,shpjegimi efikasiteti diagnostik,qka kuptojm me efikasitet diagnostik, qka nenkuptojm me efikasitet diagnostik,nenkuptimi,kuptimi i fjales efikasiteti diagnostik

Namazi

Syzat