Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Vjersha për macen. Show all posts
Showing posts with label Vjersha për macen. Show all posts

Macja dhe qeni - vjershë


Kam një mace dhe një qen,
më të mirë nuk i gjen!
Bashkë lozin të dy tok,
e nuk grinden shok me shok!

Shih edhe: Vjersha dhe Poezi


Kur i ngas e kur s`i ngas
qen dhe mace më vijnë pas!
Vjen njeriu që s`e njeh,
turret qeni edhe leh!-ham, ham...

Miu kokën kur e nxjerr,
turret macja menjehere!-mjauu, mjauu
Janë kafshë me dobi,
ndaj i mbajmë në shtepi!

vjersha per macen,macja,vjersha per qenin dhe macen,macja dhe qeni vjersh,vjersha per macet,macja shqip,vjershe per macet,macja,poezi per macen,macet shqip
loading...

Kam një mace dhe një qen,
më të mirë nuk i gjen!
Bashkë lozin të dy tok,
e nuk grinden shok me shok!

Shih edhe: Vjersha dhe Poezi


Kur i ngas e kur s`i ngas
qen dhe mace më vijnë pas!
Vjen njeriu që s`e njeh,
turret qeni edhe leh!-ham, ham...

Miu kokën kur e nxjerr,
turret macja menjehere!-mjauu, mjauu
Janë kafshë me dobi,
ndaj i mbajmë në shtepi!

vjersha per macen,macja,vjersha per qenin dhe macen,macja dhe qeni vjersh,vjersha per macet,macja shqip,vjershe per macet,macja,poezi per macen,macet shqip

Namazi

Syzat