Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Eideza

Çka është eideza ?

 Çka është eideza ? Eideza është aftësia e personit për vrojtimin dhe mbajtjen mend në shkallë (nivel) shumë të lartë të personave, dukurive, objekteve dhe të ngjarjeve të përceptuara.   eng/en: eidetic cfare eshte eideza,eideza shqip,cka quajme eideze,eideza,ceshte eideza,cka paraqet eideza,eideza eshte,cfare eshte eidez,cka eshte eidetik,ceshte eidetika,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more