Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Llokman Hoxha. Show all posts
Showing posts with label Llokman Hoxha. Show all posts

Kauza,defekti dhe mbrojtja e saj


Eshtë për keqardhje të humbet (ose zbehet) kauza për shkak të defekteve në mbrojtjen e saj. Perveç të vërtetës kërkohet edhe maturia.


Llokman Hoxha

Eshtë për keqardhje të humbet (ose zbehet) kauza për shkak të defekteve në mbrojtjen e saj. Perveç të vërtetës kërkohet edhe maturia.


Llokman Hoxha

Biri Ademit, babai yt doli nga xheneti, per nje mekat

"Biri Ademit, babai yt doli nga xheneti, per nje mekat, a mendon ti te hysh ne xhenet me gjithe keto mekate, gjersa akoma nuk je penduar!"
Llokman Hoxha
 
 
"Biri Ademit, babai yt doli nga xheneti, per nje mekat, a mendon ti te hysh ne xhenet me gjithe keto mekate, gjersa akoma nuk je penduar!"
Llokman Hoxha
 
 

Namazi

Syzat