Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Simulimi

Çka është simulimi ?

 Çka është simulimi ? Simulimi është paraqitja e qëllimtë e sëmundjeve dhe të metave psikofizike, të cilat nuk i ka nga ana e personit i cili merret në pyetje .   eng/en: pretending ceshte simulimi,cfare eshte simulimi,cka eshte simuli,simulimi shqip,cka eshte simulimi,cfare eshte simulim,simulimi shqip,simulimi eshte

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more