Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Kërkesa

Çka është oferta dhe kërkesa ?

 Çka është oferta dhe kërkesa ? Oferta është sasia e mallrave dhe e shërbimeve në treg për tu realizuar me çmime të caktuara ndersa , Kërkesa është sasia e paras për blerje . ceshte oferta, cka eshte oferta, oferta ne ekonomi,cka eshte oferta, cka eshte kerkesa,cfare eshte kerkesa,kerkesa shqip,oferta shqip,cka quajme oferte,cfare quajme oferte,oferta shqip

Oferta dhe kërkesa

Oferta dhe kërkesa Janë dy pole të kunderta por që kanë funksionin e njejt dhe janë të paqendrueshme dhe jo funksionale si të ndara përkatesisht si të vetmuara.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more