Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Mesazh për maturantët

Mesazh për maturantët!

Ju shkollarë të mesëm , kryjeni të mesmen , dhe pasi ta keni kryer , futuni në një dhomë që është jashtë kontaktit të botës . Kjo dhomë do ketë përplot dritare . Nga jashtë kësaj dhome vazhdimisht do keni ftesa për të dalë prej saj , poashtu dritaret janë të atilla që ndërrimthi njëra me tjetrën vazhdimisht hapen e mbyllen vetëm e vetëm që ju të dilni nga ajo , dhe ta lini dhomën që u ndryshon juve vetëm . Kuptojeni një herë e përgjithmonë , vetëm dhe vetëm ajo dhomë është ajo që ju bën ajo që duhet të jeni . Pamjet në dritare që u serviren janë aq të bukura dhe joshëse saqë ngahere mund edhe të mos i rezistoni të qëndruarit brenda , por ju qëndroni . Bëhuni të fortë . Bëhuni të qëndrueshëm . Pasi të keni qëndruar disa vite aty , dhe pasi të keni përthithur kapacitete nëpër lëmenj të dijes , qasjuni jetës me atë që keni mësuar dhe përthithur , sepse vetëm atëherë keni marrë të drejtën që të ndryshoni botën për të mirë . Burimi: Antologjia - Fjale te Urta

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more