Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Epidemia

Çka është epidemia ?

Çka është epidemia ? Epidemia është paraqitja e dy apo më shumë rasteve të një sëmundjeje ngjitëse të lidhura ngushtë mes vehte me kohën dhe territorin apo epidemia është rritja enorme e një sëmundje ngjitëse.  cka eshte epidemia, cfare eshte epidemia, qka osht epidemia, c'eshte epidemia, ceshte epidemia, kuptimi i epidemise, epidemia definicioni, epidemi definicioni, fjala epidemi definicion, cfare eshte epidemi, epidemia shqip, epidemi shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more