Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Hadithe per diten e Xhuma. Show all posts
Showing posts with label Hadithe per diten e Xhuma. Show all posts

Pastrimi në ditën e xhuma...

Pejgamberi salallahu alejhi ue selem ka thënë:

“Pastrimi në ditën e xhuma është obligim i çdo muslimani dhe atë ditë duhen veshur rrobat më të pastra. Dhe nëse ka parfum, le të parfumohet prej tij.”

Ahmedi.
Pejgamberi salallahu alejhi ue selem ka thënë:

“Pastrimi në ditën e xhuma është obligim i çdo muslimani dhe atë ditë duhen veshur rrobat më të pastra. Dhe nëse ka parfum, le të parfumohet prej tij.”

Ahmedi.

Namazi

Syzat