Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Ndjenjat

Çka janë ndijimet apo ndjenjat ?

Ndijimet (ndjenjat) janë përjetim i marrëdhënies sonë subjektive në raport me çështjet (objektet) e caktuara, njerëzit, ngjarjet dhe me veprimet tona personale. 
Ato janë kategori psikologjike dhe si të tilla mund të ndikojnë në një masë të madhe edhe në sjelljen e pjesëmarrësve të procedurës penale. 
Krahas ndjenjës elementare të mirë apo të keqe, ekziston edhe një numër i madh i ndjenjave tjera, siç është: gëzimi, hidhërimi, keqardhja, mërzia, ngushëllimi, dashuri, simpatia, krenaria, turpi, falënderimi, etj.
cka jane ndjenjat,cfare jane ndjenjat,cjane ndjenjat, qka jane ndjenjat,qfare ndjenjat

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more