Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Steriliteti

Çka është steriliteti ?

Çka është steriliteti ? Është jopjelloria fiziologjike ose mosaftësia fiziologjike mashkullit dhe femrës ose qiftit bashkshortor që efektivisht të marrin pjesë në riprodhimin e popullsisë. ceshte steriliteti,cka eshte steriliteti,cfare eshte steriliteti,steriliteti shqip,sterilitet shqip,cka quajme sterilitet,steriliteti shqip,steriliteti ne gjuhen shqipe,cka quajme steriliteti,cka paraqet steriliteti,cfare paraqitet steriliteti,steriliteti 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more