Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per moralin

Morali është në krizë

Se morali është në krizë, këtë tanimë edhe të pamoralshmit po e dinë, vetëm se të moralshmit gjithnjë e më tepër po tregohen se kanë frikë të punojnë për shpëtimin e moralit! Iljasa Salihu

Morali ka shije të ëmbël...

Morali ka shije të ëmbël..ai pushton ato zemra, që shkëlqejnë nga bardhësia e brendshme. Njeriu, i cili posedon këtë virtyt të lartë, e tregon vlerën dhe rëndësinë e tij nëpërmjet fjalëve, sjelljeve dhe veprave të tij! "Vlera e njeriut çmohet sipas moralit të tij."

Pamja, Prejardhja, morali dhe sjellja

"Mos u kreno me pamjen tënde se ti nuk e ke krijuar atë. Mos u kreno me prejardhjen tënde se ti nuk e ke zgjedhur atë. Krenohu me moralin dhe sjelljen tënde se ti e ke ndërtuar atë!" Verona Reka Thenie per pamjen, Thenie per prejardhjen, Thenie per moralin, Thenie per sjelljen, Thenie,  

Pasuria, bukuria dhe morali

Një urtësi e shkëlqyer Pasuria të ofron miq për interes, bukuria të ofron miq për epsh kurse vetëm morali të ofron miq për jetë!     Hoxhë Rufat ef Sherifi Thenie per pasurine, Thenie per bukurine, Thenie per moralin, 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more