Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Revista. Show all posts
Showing posts with label Revista. Show all posts

Çka eshte Revista ?


Çka eshte Revista ?

Revista eshte botim periodik që përmban artikuj, studime dhe shkrime të tjera për një fushë të caktuar ose me karakter të përgjithshëm.

qka eshte revista,cka eshte revista,cfare eshte revista,qka quajme reviste,revista kuptimi shqip,domethenja,perkufizimi i revistes


Çka eshte Revista ?

Revista eshte botim periodik që përmban artikuj, studime dhe shkrime të tjera për një fushë të caktuar ose me karakter të përgjithshëm.

qka eshte revista,cka eshte revista,cfare eshte revista,qka quajme reviste,revista kuptimi shqip,domethenja,perkufizimi i revistes

Çka quajmë reportazh

 Çka quajmë reportazh

Reportazh quajmё pёrshkrimin artistik qё u bёhet ngjarjeve dhe njerёzve tё vёrtetё.
 
Reportazhet botohen nёpёr gazeta, revista, transmetohen nga radioja, dhe tё shoqёruar me filmime, edhe nga televizioni.


qka osht reportazhi, qka quajme reportazh, cka eshte reportazhi, çka eshte reportazhi, fjala reportazh, cfare kuptimi ka fjala reportazhi shqip, c'eshte reportazhi, reportazh shqip, fjale shqipe, fjala shqipe,
 Çka quajmë reportazh

Reportazh quajmё pёrshkrimin artistik qё u bёhet ngjarjeve dhe njerёzve tё vёrtetё.
 
Reportazhet botohen nёpёr gazeta, revista, transmetohen nga radioja, dhe tё shoqёruar me filmime, edhe nga televizioni.


qka osht reportazhi, qka quajme reportazh, cka eshte reportazhi, çka eshte reportazhi, fjala reportazh, cfare kuptimi ka fjala reportazhi shqip, c'eshte reportazhi, reportazh shqip, fjale shqipe, fjala shqipe,

Namazi

Syzat