Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kollitja. Show all posts
Showing posts with label Kollitja. Show all posts

Mënyra e duhur e kollitjes• Mos u kollit në drejtim të njerëzve të tjerë. 

 • Kollituni dhe teshtini në një facoletë. Nëse nuk keni një të tillë, atëhere kollituni në pjesën e sipërme të mëngës së bluzës. 

 • Hidheni facoletën në koshin e plehrave. 

• Lani dhe disinfektoni duart me solucion larës për duart.


• Mos u kollit në drejtim të njerëzve të tjerë. 

 • Kollituni dhe teshtini në një facoletë. Nëse nuk keni një të tillë, atëhere kollituni në pjesën e sipërme të mëngës së bluzës. 

 • Hidheni facoletën në koshin e plehrave. 

• Lani dhe disinfektoni duart me solucion larës për duart.

Namazi

Syzat