Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Ideja e veprёs letrare

Çka është ideja e veprёs letrare

Çka është ideja e veprёs letrare Ide e veprёs letrare ёshtё mendimi kryesor qё buron prej ngjarjeve, tё cilat shkrimtari i shkruan nё vepёr.   Çdo vepёr letrare pёrmban njё ide, tё cilёn lexuesi mund ta zbёrthejё vetë, por vetёm duke u zhytur nё analizёn e saj.  Kёshtu, duke lexuar romanin “ Afёrdita ” tё S. Spasses kuptojmё se ideja e atij romani ёshtё transformimi i njerёzve, çrrёnjosja e prapambeturisё, e cila arrihet nёpёrmjet tё arsimimit dhe edukimit tё njerёzve. cka eshte ideja e vepres letrare, cka eshte ide, qka domethene ideja, ideja dhe vepra letrare, cila eshte ideja e romanit aferdita, ideja dhe spase, ceshte ideja letrare, çeshte ideja letrare,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more