Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Hadithe per vdekjen. Show all posts
Showing posts with label Hadithe per vdekjen. Show all posts

Një hadith për vdekjen...

Profeti (s.a.s.) ka porositur: “Kujtojeni shpesh vdekjen, sepse sjellja ndërmend e vdekjes e pastron njeriun nga mëkatet, e bën njeriun të distancohet nga kjo botë. Po qe se jeni i pasur dhe e kujtoni vdekjen, ju shpëton nga fatkeqësitë e pasurisë. Po qe se jeni i varfër, ju bën të kënaqur nga jeta!”
Profeti (s.a.s.) ka porositur: “Kujtojeni shpesh vdekjen, sepse sjellja ndërmend e vdekjes e pastron njeriun nga mëkatet, e bën njeriun të distancohet nga kjo botë. Po qe se jeni i pasur dhe e kujtoni vdekjen, ju shpëton nga fatkeqësitë e pasurisë. Po qe se jeni i varfër, ju bën të kënaqur nga jeta!”

Namazi

Syzat