Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Orteku

Çka është Orteku ?

Çka është Orteku ?   Orteku është grumbull i madh bore , që shkëputet nga malet e larta , rrokulliset teposhtë dhe sa vete e bëhet më i madh, duke shkatrruar çdo gjë para vetes: >> Ortek bore<<:ose grumbuj gurësh të shkëputur nga shkëmbinjtë, që shkatrrojnë çdo gjë përpara gjat rokullisjes. cfare eshte orteku, cka eshte orteku, cka quajme ortek, orteku shqip, ortek shqip, cka paraqet orteku, cfare paraqet orteku, cka paraqet orteku, orteku definicion, ortek definicion, cka quajme ortek

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more