Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per diturine

Një thënie për diturinë nga Aliu radiallahu anhu

Aliu radiallahu anhu ka thënë: "Diturisë i mjafton si nder fakti qe atë (diturinë) e pandeh edhe ai qe nuk e posedon dhe gëzohet kur e emërojnë si "te ditur"; paditurisë i mjafton si nënçmim fakti qe injoranti e mohon atë nga vetvetja dhe zemërohet kur e emërojnë si "te paditur".

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more