Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Shoku hipovolemik

Cilat janë llojet e shokut ?

Cilat janë llojet e shokut ? Llojet e shokut janë:shoku kardiogjen,shoku hipovolemik,shoku obstruktiv,shoku distributiv etj. shoku dhe llojet e tij,cilat jane llojet e shokut,shoku shqip,shoku dhe llojet

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more