Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Dosjet

Fito para përmes ngarkimit të dokumenteve

Fito para përmes ngarkimit të dokumenteve Docstoc një faqe që ju lejon të bëni ngarkim dhe të shpërndani dokumentet tuaja, ka hapur një shërbim të ri të quajtur DocCash që ju lejon të fitoni para përmes ngarkimit të dokumenteve tuaja. Docstoc ka partneritet me Google si njëri nga partnerët në programin e reklamave Adsense .Tash kur ju bëni ngarkimin e dokumenteve në Docstoc, ju shpërndani burime reklamash dhe kur dikush klikon mbi reklamat e gogle ads në dokumentet e juaja atëherë fitoni para.Docstoc ndan këto fitime me çdo përdorues 50/50.  Nese ju tashmë keni të hapur llogari Adsense në faqen tuaj apo blogun tuaj ju mund ta lidhini atë llogari edhe me profilin e docstoc dhe në këtë mënyrë të gjeneroni të ardhura përmes dokumenteve tuaja. Nëse nuk keni llogari të adsense, atëherë Docstoc do t’ju ndihmojë të hapni një llogari dhe ta lidhni më pastaj me profilin tuaj. Cilindo dokument që e ngarkoni nën profilin e Docstoc më pastaj do të lidhet në llogarin e DocCas

Si te fitojm para permes ngarkimit dhe shkarkimit te dosjeve apo fajllave

Ne kete video do te mesoni se si te fitoni para duke ngarkuar dosje

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more