Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Fluturimet ne hapesire. Show all posts
Showing posts with label Fluturimet ne hapesire. Show all posts

Për çfarë qëllimi bëhen fluturimet në hapësirë ?

Për çfarë qëllimi bëhen fluturimet në hapësirë ? 

Këto udhëtime kanë për qëllim të dërgojnë astronautë dhe pajisje për realizimin e programeve kryesisht shkencore,pra për eksplorim të hapësirës që na rrethon.
Për çfarë qëllimi bëhen fluturimet në hapësirë ? 

Këto udhëtime kanë për qëllim të dërgojnë astronautë dhe pajisje për realizimin e programeve kryesisht shkencore,pra për eksplorim të hapësirës që na rrethon.

Namazi

Syzat