Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Antibioza. Show all posts
Showing posts with label Antibioza. Show all posts

Çka është simbioza dhe antibioza


 Çka është simbioza dhe antibioza

Simbioza paraqet jetën e përbashkët të dy llojeve, ku prej kësaj bashkësie të dy llojet kanë interes.

Antibioza paraqet kundërshtitë e vazhdueshme dhe mosdurimin e ekzistencës së përbashkët të dy organizmave ku njëri eliminon tjetrin.


cka eshte sibioza, ceshte simbioza, c'eshte simbioza, jeta simbiotike, qka osht simbioza, qka eshte simbioza, cfare eshte simbioza, cfare osht simbioza, qka osht antibioza, cka eshte antibioza, jete ne simbioze, simbioza shqip, fjala simbioze kuptimi

 Çka është simbioza dhe antibioza

Simbioza paraqet jetën e përbashkët të dy llojeve, ku prej kësaj bashkësie të dy llojet kanë interes.

Antibioza paraqet kundërshtitë e vazhdueshme dhe mosdurimin e ekzistencës së përbashkët të dy organizmave ku njëri eliminon tjetrin.


cka eshte sibioza, ceshte simbioza, c'eshte simbioza, jeta simbiotike, qka osht simbioza, qka eshte simbioza, cfare eshte simbioza, cfare osht simbioza, qka osht antibioza, cka eshte antibioza, jete ne simbioze, simbioza shqip, fjala simbioze kuptimi

Namazi

Syzat