Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Dijetaret

Dijetarët e selefit kanë thënë, tre veta janë më largëpamësit:

1. Vajza e Shuajbit e cila i thotë babait të saj : Merre Musën (alejhi selam) si punëtorë tonin sepse qenka besnik dhe qenka i fortë, 2. Sahibu Jusuf (Pronari i Jusufit alejhi selam) kur i është drejtuar gruas së vet i ka thënë: Kujdesu për të e bëjmë djalë tonin (e bëjmë birin tonë) për Jusufin aljehi selam, 3. Ebu Bekri radijAllahu anhu kur ka vendose që si Emir (Prijës) i muslimanëve të jetë Omeri radijAllahu anhu.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more