Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Kombi

Një thënie për kombin nga Xhon Kenedi

Një thënie për kombin nga Xhon Kenedi   Kombi i cili frikohet të i lë njerëzit e vetë të shpalosin të vërtetën dhe të pa vërtetën në një treg të hapur është komb që frikohet nga njerëzit e vetë. Thenie, Thenie per kombin,Kombi, Xhon Kenedi, 

Gjuha dhe rëndësia e saj

Me anë të gjuhës njerëzit merren vesh. Gjuha është mjeti kryesor për ta kuptuar njëri-tjetrin. Njerëzit gjuhën e kanë si mjet për marëdhënie ndërmjet tyre, për shprehjen e mendimeve, dëshirave dhe të nevojave, si dhe për organizimin e jetës dhe të punës. Çdo komb e ka gjuhën e vet. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,gjuha,gjuha,komunikimi,komunikimet  

Çka është kombi dhe kombësia ?

Çka është kombi dhe kombësia ? Kombi është bashkësi njerëzish që kanë gjuhë, kulturë të përbashkët. Kombësia është pjesë e kombit. Cka eshte kombi,qka eshte kombi ,ceshte kombi ,cfare eshte kombi ,qeshte kombi ,çka,çfarë, kombi,kombet,kombi,komb,kombsia,kombesia, domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,

Çka është kombi ?

 Çka është kombi ? Kombi është një tërësi e të gjithë banorëve të të njejtit shtet të të njejtit vend , që jetojnë nën të njejtin ligj dhe përdorin të njejtën gjuhë.  Kombet mund të ndahen në kombe të kulturës dhe kombe të shtetit, në të tilla që mbështeten mbi një pasuri të caktuar kukturore që është përjetuar dikur bashkarisht dhe në të tillë që mbështeten më së shumti në fuqinë bashkuese të një historie e të një kushtetute të përbashkët politike.  cka eshte kombi, cfare eshte kombi,ceshte kombi, qka eshte kombi, cfare eshte komb, qeshte kombi, perkufizimi i kombit, kombi shqip, kombi definicioni, definicioni per kombin, qka osht kombi, qeshte kombi, qfare eshte kombi, qka quajme komb, cfare quajm komb, ceshte komb

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more