Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Rendet

Çka janë rendet ?

 Çka janë rendet ? Rendet   janë grupe njerzish të cilat prej grupeve të tjera të njerzve ndryshojnë sipas të drejtave dhe detyrave të veqantë, dmth çdo rend ka obligime dhe detyra të veqanta të caktuara në shoqëri. cka jane rendet, cfare jane rendet, ceshte rendi, cfare jane rende, rendet shqip,rendi shqip, kuptimi i rendit shqip, 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more