Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Pedologjia

Çka është Pedologjia ?

 Çka është Pedologjia ?   Pedologjia (rusisht; Педология, nga gre. Pedon = dheu), është shkenca mbi dheun-tokën, formën dhe përbërjen e tij. Pedologjia merret me gjenezën, morfologjinë, klasifikimin dhe distribuimin e dheut. cka eshte pedologjia, cfare eshte pedologjia, ceshte pedologjia, pedologjia shqip, cka paraqet pedologjia, pedologjia shqipe, cka dmth pedologji, cfare paraqet pedologjia

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more