Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Hurmet

12 KURIOZITETE rreth Hurmes

1. Hurma nuk është bartëse e baktereve dhe mikrobeve. 2. Hurma mund të ndodhë të jetë e krimbur nëse ajo është e vjetër, por krimbi i saj nuk shkakton dëme përkundrazi ai është një mbytës për mikrobet dhe bakteret tjera. I pa të meta është Allahu xh.sh i cili ka krijuar çdo gjë dhe e përsosi atë sepse po të mos ishte mrekullia e Allahut xh.sh në krijesat e Tij, banorët e Gadishullit Arabik me siguri se do ti kaplonin sëmundje të mëdha pasi që janë konsumuesit më të mëdhenj të Hurmës. 3. A e dini se nëse për çdo ditë konsumoni Hurma, kjo është pengesë për cytjet e xhinëve. 4. Hurma po ashtu është edhe ushqimi dhe ilaçi më i preferuar i astronautëve. 5. A e dini se fibrat e Hurmës janë pastruesit më të mirë për trupin e njeriut dhe njëkohësisht janë mbrojtësit më të mirë të tij. 6. A e dini se vlimi i Hurmës dhe konsumimi i saj në formë të çajit e gëzon zemrën e pikëlluar. 7. A e dini se në Medinën e Ndritur ka më shumë se gjashtëdhjetë lloje të specieve të Hurmës dhe se

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more