Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per diplomacine

Një thënie për diplomacinë

“Diplomacia është arti i paraqitjes së buzëqeshjes dhe përshëndetjes në vend të britmës dhe fyerjes. Kurse prej rregullave të sjelljes, ta kesh forcën, që kur të guksosh (gromësinë), ta bësh këtë me gojë mbyllur.” (përkthim) Ulvi Fejzullahu

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more