Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Alfentanili. Show all posts
Showing posts with label Alfentanili. Show all posts

Cilat janë indikacionet e Alfentanilit ?

Cilat janë indikacionet e Alfentanilit ? 

Indikacionet e alfentanilit janë:analgjezia, veçanërisht gjatë ndërhyrjeve të shkurta kirurgjike dhe në ndërhyrjet kirurgjike jashtë spitalit; thellimi i anestezionit; analgjezia dhe suprimimi i aktivitetit frymëmarrës te pacientët e njësisë intensive me frymëmarje të ndihmuar.

kur perdoret alfenatinili,alfentanili indikimet,perdorimet
Cilat janë indikacionet e Alfentanilit ? 

Indikacionet e alfentanilit janë:analgjezia, veçanërisht gjatë ndërhyrjeve të shkurta kirurgjike dhe në ndërhyrjet kirurgjike jashtë spitalit; thellimi i anestezionit; analgjezia dhe suprimimi i aktivitetit frymëmarrës te pacientët e njësisë intensive me frymëmarje të ndihmuar.

kur perdoret alfenatinili,alfentanili indikimet,perdorimet

Namazi

Syzat