Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kercat e laringut. Show all posts
Showing posts with label Kercat e laringut. Show all posts

Kërcat e laringut janë:

Kërcat e laringut janë:

a. hialine

b. elastike

c. hialine dhe elastike

Kërcat e laringut janë:

a. hialine

b. elastike

c. hialine dhe elastike

Namazi

Syzat