Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Tetanusi. Show all posts
Showing posts with label Tetanusi. Show all posts

Ku lidhet toksina e tetanusit dhe çka pengon ?

Ku lidhet toksina e tetanusit dhe çka pengon ?

Toksina e tetanusit lidhet për gangliozidet e mbaresave parasimpatike të interneuroneve spinale inkibitore dhe pengon lirimin e transmitorëve inkibitorë.
Ku lidhet toksina e tetanusit dhe çka pengon ?

Toksina e tetanusit lidhet për gangliozidet e mbaresave parasimpatike të interneuroneve spinale inkibitore dhe pengon lirimin e transmitorëve inkibitorë.

Namazi

Syzat