Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sinektoda

Çka është sinektoda

Sinektoda është një figurë në të cilën zëvendësimi bëhet mbi bazën e afërsisë që kanë shfaqjet sasiore të një dukurie, pra pjesa në vend të së tërës dhe anasjelltas, ose njëjësi në vend të shumësit. P.sh. Shqipërinë e mori turku i vu zjarr shqipëtar,mos rri po duku, shqipëtar qka eshte sinektoda, qfare eshte sinektoda,sinektoda,cfare eshte sinektoda,sinektode,kur perdoret sinektoda,perdorimi i sinektodes,figurat letrare,figure letrare,figura

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more