Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Barcoleta. Show all posts
Showing posts with label Barcoleta. Show all posts

Hasa me femnen e vet angleze - Barcoleta

Hasa me femnen e vet angleze :
HASA: I love you !
ANGLEZJA: I love you too.
HASA: I love you three.
Hasa me femnen e vet angleze :
HASA: I love you !
ANGLEZJA: I love you too.
HASA: I love you three.

Gjumi dhe doktori

Njoni shkoj te doktorri mu anku për gjumë:
- Doktor qe ja ni muj hiq sosht kam merr gjumi nat
ën.
-Ani a qe ni muj pa pa gjum je tu nejt a ?
-Jo mer po flej ditën.
Njoni shkoj te doktorri mu anku për gjumë:
- Doktor qe ja ni muj hiq sosht kam merr gjumi nat
ën.
-Ani a qe ni muj pa pa gjum je tu nejt a ?
-Jo mer po flej ditën.

QYKY HAJNI PO NA MAN!


Shabani e Hasani takohen pas një kohe t’gjatë.
Po pyet Hasani: Shaban qysh janë djemt?
Mirë janë, ka dasht Zoti! I madhi asht bo doktor, i dyti asht bo profesor, kurse i treti hajn!
Për dy djemtë, doktorin e profesorin po m’vjen mirë, por qyky i treti hajn, mo’Zot, ma keq, ngom mu, Shaban, përzene hajnin pi shpisë!
Shabani, jo s’muj Hasan, se doktori e profesori janë pa punë, veç qyky hajni po “punon” e po na man!!!

Shabani e Hasani takohen pas një kohe t’gjatë.
Po pyet Hasani: Shaban qysh janë djemt?
Mirë janë, ka dasht Zoti! I madhi asht bo doktor, i dyti asht bo profesor, kurse i treti hajn!
Për dy djemtë, doktorin e profesorin po m’vjen mirë, por qyky i treti hajn, mo’Zot, ma keq, ngom mu, Shaban, përzene hajnin pi shpisë!
Shabani, jo s’muj Hasan, se doktori e profesori janë pa punë, veç qyky hajni po “punon” e po na man!!!

Pak humor....Barcoleta me doktora

Pak humor....Barcoleta me doktora

Një doktor pyeti pacientin

-Një doktor pyeti pacientin e tij: Pi duhan?
-Pacientin: Jo
-Doktori: E pin alkoolin?
-Pacientin: Jo
-Doktori: Po ti nuk paske asnjë ves
-Pacientin: E kam një
-Doktori: Çfarë?
-Pacienti: Gënjej…

Floke kuqi

Një çift shkon tek doktori dhe i thonë të shqetsuar;
-Doktor të dy jemi me flokë të zinjë por femija na doli me flokë të kuq,si

është e mundur?
-Sa shpesh bëni dashuri -pyet doktori
-1 here në vit përgjigjet çifti.
-Epo mos u shqetësoni është për shkak të ndryshkut;
-Ja kthen doktori i çliruar.

Gjinekologu

Gjinekolog:
Dikush që kerkon problemin, atje ku të tjerët kërkojne kënaqsinë.

Problemi serioz

Doktor! Kam një problem serioz, asnjëherë nuk mbaj mend çfarë them.
Kur të ka ndodhur për herë të parë ky problem? Çfarë problemi?

Spitali i Psikiatrisë

Në spitalin e Psikiatrisë ju vunë të hanin në pjata bosh për të provuar në qotëse ndonjëri ishte shëruar.
-Të gjithe filluan të hanin , vetëm njëri nuk po hante.
-Kujdestari mendoi se ai ishte shëruar dhe e pyeti pse nuk po hante.
-Po pres të ftohet u pergjigj budallai

Doktorresha

Një burrë shumë i shqetësuar shkon te doktoresha.
Burri:
-Doktoreshë, jam shumë keq.
Doktoresha:
-Më thoni çfarë ju shqetëson?
Burri:
Dua që të bëj seks 24 orë, kudo që të jem. Çfarë mund të më jepni?…
Doktoresha pasi mendohet pak ia kthen:
-Unë mund të të jap ushqim, strehë dhe 1000 euro në muaj, më shumë, më vjen keq
por s’mundem…
Je i kenaqur me kaq ?

Budalla dhe doktori

Në spilatlin e të çmendurve, dy budallenjë kanë hyp në një pemë edhe shefi i spitalit ka ardh edhe i thotë zbritni poshtë ata prap nuk kan zbrit pastaj shefi shkon e merr një sharrë të druve edhe afrohet edhe i thotë a po zbritni poshtë, a po e prej pemën, edhe njëri prej budallave ja bën hajde t’zbresim se ky çfarë budalle asht e prenë.

Mjeku me pacientin

Shkon një i sëmurë te mjeku. Sapo hyn brenda, mjeku e pyet: “ku ishit para se

të vinit këtu?”. – Te farmacisti, u përgjigj pacienti. Mjeku përsëri: “Çfarë

budallallëku te tha ai?”. – “Më tha të vija tek ti” – u përgjigj pacienti.

Mjeku në restorant

- Një mjek duke pirë kafe në një restorant e sheh kamerierin që ecte shumë ngadalë dhe nga kureshtja e pyet: Më falni, mos keni hemoroide?. Kamerieri: Nuk e di, tash po e pyes kuzhinierin.

59 sekonda jetë

- Një i sëmurë i cili ishte në gjendje të rëndë pasi që shkon te mjeku, i thotë: Doktor, doktor, kam edhe 59 sekonda jetë. Doktori: Prit një minutë, të lutem!

Doktori me pacientin

- Doktori: Kam një lajm të keq dhe një shumë të keq. Pacienti: Më trego më parë

lajmin e keq. Doktori: Rezultatet e analizave thonë se ke edhe 24 orë jetë.

Pacienti: 24 orë?! Kjo është e tmerrshme!! Cili është lajmi shumë i keq?.

Doktori: Rezultatet kane dalë që dje.

Te mjeku

Shkon një grua te mjeku, troket në derë dhe ia hap derën një burrë me mantel të

bardhë.
- Zonjë çfarë ju duhet? – pyet ai.
- Burri nuk mund të më kënaqë, assesi.
- Zhvishuni dhe shtrijuni atje!
Fillon ai “punën” dhe pyet:
- A është më mirë tash?
- Jo.
Fton të dytin, të tretin, të katërtin, të pestin… dhe pyet:
- A është më mirë tash?
- Nuk është!
- Nuk e di zonjë, tash vjen mjeku, le të të kontrollojë ai, sepse ne jemi vetëm

molerë.

Te Kirurgu maksillofacial

Doktori : Hape gojen
Gruja: Te faleminderit doktor.
Doktori: Po pse me falenderon.
Gruja: Sepse burri me thotë gjithe mbylle.

Fat në fatkeqësi

Mjeku i thotë pacientit:
- Kam një lajm të mirë dhe një lajm të keq.
- Tregoma të mirin!
- Organi seksual do t’ju zgjatet për 6 cm, ndërsa do të zgjerohet për 2 cm.
- E çfarë lajmi të keq mund të ketë këtu?
- Është tumor malinj…

80 vjeçari tek doktori

Shkon një plak 80 vjeçar tek doktori dhe i thotë:
-Doktor, gruaja ime 25 vjeçare është shtatëzënë, çfarë mendimi ke ?
Doktori: Më lejoni t’ju tregoj një histori… : “Shkon një burrë për gjah,në vend

të armëve kishte marr një çader, arrin në xhungël dhe aty përpara i del një

luan ky i gjuan me çader, bammm dhe luani bie përtokë i vdekur…”
Plaku: Kjo është e pamundur, dikush tjetër duhet ta ketë qëlluar luanin…..
Doktori: Pikërisht pra..

Një keqkuptim i vogël te gjinekologu

Doktor, jam e martuar prej pesë vjetësh dhe ende nuk kam fëmijë…

- Zhvishuni ju lutem!
- Oh, jo! Të paktën herën e parë dua ta bëj me burrin.

Isha te doktori sot

Doktori: si e ke emrin ? – Gafurr!
Doktori: si je Gafurr ?
- mirë faleminderit!
Doktori: Në rregull pra.., tjetri!

Shabani tek doktori

Doktori : Shaban duhet t’praktikojsh më shumë sporte për shëndet më të mirë
Shanani : Po unë luj futboll, basket , tenis.
Doktori : Sa orë n’ditë luan?
Shabani : Deri sa tem hargjohet bateria e telefonit..

Shenja

- Më duhet t’jua operoj zorrën qorre – i thotë kirurgu një ylli të estradës.
- Oh, Zot. A do të më vërehet shumë shenja?
- Krejt varet nga ajo se sa do të (zh)visheni…
Pak humor....Barcoleta me doktora

Një doktor pyeti pacientin

-Një doktor pyeti pacientin e tij: Pi duhan?
-Pacientin: Jo
-Doktori: E pin alkoolin?
-Pacientin: Jo
-Doktori: Po ti nuk paske asnjë ves
-Pacientin: E kam një
-Doktori: Çfarë?
-Pacienti: Gënjej…

Floke kuqi

Një çift shkon tek doktori dhe i thonë të shqetsuar;
-Doktor të dy jemi me flokë të zinjë por femija na doli me flokë të kuq,si

është e mundur?
-Sa shpesh bëni dashuri -pyet doktori
-1 here në vit përgjigjet çifti.
-Epo mos u shqetësoni është për shkak të ndryshkut;
-Ja kthen doktori i çliruar.

Gjinekologu

Gjinekolog:
Dikush që kerkon problemin, atje ku të tjerët kërkojne kënaqsinë.

Problemi serioz

Doktor! Kam një problem serioz, asnjëherë nuk mbaj mend çfarë them.
Kur të ka ndodhur për herë të parë ky problem? Çfarë problemi?

Spitali i Psikiatrisë

Në spitalin e Psikiatrisë ju vunë të hanin në pjata bosh për të provuar në qotëse ndonjëri ishte shëruar.
-Të gjithe filluan të hanin , vetëm njëri nuk po hante.
-Kujdestari mendoi se ai ishte shëruar dhe e pyeti pse nuk po hante.
-Po pres të ftohet u pergjigj budallai

Doktorresha

Një burrë shumë i shqetësuar shkon te doktoresha.
Burri:
-Doktoreshë, jam shumë keq.
Doktoresha:
-Më thoni çfarë ju shqetëson?
Burri:
Dua që të bëj seks 24 orë, kudo që të jem. Çfarë mund të më jepni?…
Doktoresha pasi mendohet pak ia kthen:
-Unë mund të të jap ushqim, strehë dhe 1000 euro në muaj, më shumë, më vjen keq
por s’mundem…
Je i kenaqur me kaq ?

Budalla dhe doktori

Në spilatlin e të çmendurve, dy budallenjë kanë hyp në një pemë edhe shefi i spitalit ka ardh edhe i thotë zbritni poshtë ata prap nuk kan zbrit pastaj shefi shkon e merr një sharrë të druve edhe afrohet edhe i thotë a po zbritni poshtë, a po e prej pemën, edhe njëri prej budallave ja bën hajde t’zbresim se ky çfarë budalle asht e prenë.

Mjeku me pacientin

Shkon një i sëmurë te mjeku. Sapo hyn brenda, mjeku e pyet: “ku ishit para se

të vinit këtu?”. – Te farmacisti, u përgjigj pacienti. Mjeku përsëri: “Çfarë

budallallëku te tha ai?”. – “Më tha të vija tek ti” – u përgjigj pacienti.

Mjeku në restorant

- Një mjek duke pirë kafe në një restorant e sheh kamerierin që ecte shumë ngadalë dhe nga kureshtja e pyet: Më falni, mos keni hemoroide?. Kamerieri: Nuk e di, tash po e pyes kuzhinierin.

59 sekonda jetë

- Një i sëmurë i cili ishte në gjendje të rëndë pasi që shkon te mjeku, i thotë: Doktor, doktor, kam edhe 59 sekonda jetë. Doktori: Prit një minutë, të lutem!

Doktori me pacientin

- Doktori: Kam një lajm të keq dhe një shumë të keq. Pacienti: Më trego më parë

lajmin e keq. Doktori: Rezultatet e analizave thonë se ke edhe 24 orë jetë.

Pacienti: 24 orë?! Kjo është e tmerrshme!! Cili është lajmi shumë i keq?.

Doktori: Rezultatet kane dalë që dje.

Te mjeku

Shkon një grua te mjeku, troket në derë dhe ia hap derën një burrë me mantel të

bardhë.
- Zonjë çfarë ju duhet? – pyet ai.
- Burri nuk mund të më kënaqë, assesi.
- Zhvishuni dhe shtrijuni atje!
Fillon ai “punën” dhe pyet:
- A është më mirë tash?
- Jo.
Fton të dytin, të tretin, të katërtin, të pestin… dhe pyet:
- A është më mirë tash?
- Nuk është!
- Nuk e di zonjë, tash vjen mjeku, le të të kontrollojë ai, sepse ne jemi vetëm

molerë.

Te Kirurgu maksillofacial

Doktori : Hape gojen
Gruja: Te faleminderit doktor.
Doktori: Po pse me falenderon.
Gruja: Sepse burri me thotë gjithe mbylle.

Fat në fatkeqësi

Mjeku i thotë pacientit:
- Kam një lajm të mirë dhe një lajm të keq.
- Tregoma të mirin!
- Organi seksual do t’ju zgjatet për 6 cm, ndërsa do të zgjerohet për 2 cm.
- E çfarë lajmi të keq mund të ketë këtu?
- Është tumor malinj…

80 vjeçari tek doktori

Shkon një plak 80 vjeçar tek doktori dhe i thotë:
-Doktor, gruaja ime 25 vjeçare është shtatëzënë, çfarë mendimi ke ?
Doktori: Më lejoni t’ju tregoj një histori… : “Shkon një burrë për gjah,në vend

të armëve kishte marr një çader, arrin në xhungël dhe aty përpara i del një

luan ky i gjuan me çader, bammm dhe luani bie përtokë i vdekur…”
Plaku: Kjo është e pamundur, dikush tjetër duhet ta ketë qëlluar luanin…..
Doktori: Pikërisht pra..

Një keqkuptim i vogël te gjinekologu

Doktor, jam e martuar prej pesë vjetësh dhe ende nuk kam fëmijë…

- Zhvishuni ju lutem!
- Oh, jo! Të paktën herën e parë dua ta bëj me burrin.

Isha te doktori sot

Doktori: si e ke emrin ? – Gafurr!
Doktori: si je Gafurr ?
- mirë faleminderit!
Doktori: Në rregull pra.., tjetri!

Shabani tek doktori

Doktori : Shaban duhet t’praktikojsh më shumë sporte për shëndet më të mirë
Shanani : Po unë luj futboll, basket , tenis.
Doktori : Sa orë n’ditë luan?
Shabani : Deri sa tem hargjohet bateria e telefonit..

Shenja

- Më duhet t’jua operoj zorrën qorre – i thotë kirurgu një ylli të estradës.
- Oh, Zot. A do të më vërehet shumë shenja?
- Krejt varet nga ajo se sa do të (zh)visheni…

Drenicaki dhe Prishtinalia

Ni drenicak me ni Golf 2-sh bon ndeshje me ni Prishtinali me Hummer, edhe pi interviston policia : Pe vet Prishtinalin qysh ndodhi ? Tha tu e nxerr ni pije pi frizit tha veq kur ka kersit . Drenicaku u nal pe kqyr !! Pe vet Polici Drenicakun qysh ndodhi ? Tha valla une tu e bo ni tush veq kur ka kersit diqka...
Ni drenicak me ni Golf 2-sh bon ndeshje me ni Prishtinali me Hummer, edhe pi interviston policia : Pe vet Prishtinalin qysh ndodhi ? Tha tu e nxerr ni pije pi frizit tha veq kur ka kersit . Drenicaku u nal pe kqyr !! Pe vet Polici Drenicakun qysh ndodhi ? Tha valla une tu e bo ni tush veq kur ka kersit diqka...

Përrallat e Enverit

Thonë se Enver Hoxha pati thërritur njëherë një plak të vjetër që t´i tregonte përralla. Kështu ai e mori plakun tek kopshti i tij me lule për t´ia treguar përrallat aty.

- Shumë të bukur e paske bërë kopshtin me lule – i tha plaku

- Unë kopsht të tillë me lule kam bërë tërë Shqipërinë – ia preu Enveri duke gjetur rastin për të bërë pak propagandë.

- A kam ardhur unë të të tregoj përralla ty, apo ke ardhur ti të më tregosh përralla mua ? – "e pyeti plaku vete me veti"
Thonë se Enver Hoxha pati thërritur njëherë një plak të vjetër që t´i tregonte përralla. Kështu ai e mori plakun tek kopshti i tij me lule për t´ia treguar përrallat aty.

- Shumë të bukur e paske bërë kopshtin me lule – i tha plaku

- Unë kopsht të tillë me lule kam bërë tërë Shqipërinë – ia preu Enveri duke gjetur rastin për të bërë pak propagandë.

- A kam ardhur unë të të tregoj përralla ty, apo ke ardhur ti të më tregosh përralla mua ? – "e pyeti plaku vete me veti"

Namazi

Syzat