Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Gjendja flagrante

Çka është gjendja flagrante ?

 Çka është gjendja flagrante ? " Gjendja flagrante " paraqet zënjën e personit në kryerje e sipër të një vepre penale, zënjën gjatë ndjekjes menjëherë pas kryerjës së veprës penale, zënjën me sende dhe prova materiale nga të cilat shihet se e ka kryer veprën penale.   eng/en: flagrant state ceshte flagranca,cka eshte gjendja flagrante,cka paraqet flagranca,cfare eshte flagranca,cka eshte gjendje flagrante,ceshte gjendja flagrante,flagranca shqip,flagranca eshte,cfare eshte flagranca

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more