Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Modeli kejnsian

Modeli kejnsian ne Ekonomi

Modeli kejnsian ne Ekonomi Modeli kejnsian gjykon se një ekonomi moderne mund të jetë në ekuilibër edhe në kushtet e përdorimit jo të plotë të burimeve, madje edhe me papunësi masive, së dyti qeveria përmes politikave fiskale dhe monetare mund të stimuloj rikthimin e ekonomisë me punëzënje të lartë.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more