Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Fluturaket. Show all posts
Showing posts with label Fluturaket. Show all posts

Si ndahen fluturaket ?

Si ndahen fluturaket ? 

Fluturaket ndahen në dy kategori kryesore: 

• Më të rënda se ajri dhe 

• Më të lehta se ajri .
Si ndahen fluturaket ? 

Fluturaket ndahen në dy kategori kryesore: 

• Më të rënda se ajri dhe 

• Më të lehta se ajri .

Namazi

Syzat