Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vellau

Vëllau im - vjershë nga Valon Osmani - Ferizaj

Vëllau im Kam një vëlla të vogël Është shumë simpatik Ai kur qesh e qanë Nënën e kërkon Ende është i vogël Të flasë ende s'di Me dorën e vogël Thotë fjalën e tij Vjershë nga Valon Osmani - Ferizaj vjersha per vellaun,vellau vjersha shqip,vjersha dhe poezi per vellane,vellezerit,poezi per vellezerit,vellauim im

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more